Mördaren i mc-hjälm avslöjad - Christer, 36, får livstids fängelse

1 jan 2021
30 054 visningar

Fredagen den 27 mars mördades en man på en däckfirma på Birger Jarlsgatan i Stockholm och nu döms Christer Hofmeijer för mordet.

Detta har hänt
Nyckelpersonerna:
Café Siraps ägare är tidigare straffad för narkotikabrott och har tidigare varit nära Östberganätverket. På senare tid har han brutit sig loss och kommit på kant med nätverket, enligt polisutredningen. Hittas mördad i mitten av april.
Däckfirmans ägare har tidigare främst dömts för ringa narkotikabrott och drev sin firma ihop med en kompanjon som länge kopplats ihop med Östberganätverkets ledarskikt. Mördas i garaget.
Mc-mannen Christer Hofmeijer döms nu för mordet i garaget. Han har tidigare varit med i mc-gänget Bandidos men saknar nu gängkoppling.
Dåden:
Café Sirap utsätts för skadegörelse, hot och ett bombdåd i slutet av mars. Har tidigare varit känt som ett klassiskt café i Vasastan med goda brunchpannkakor.
I garaget på däckfirman på Birger Jarlsgatan träffas Café Siraps ägare, ledaren för Östberganätverket och däckfirmans ägare under ett hotfullt möte på fredagen före attackerna mot caféet. Däckfirmans ägare skjuts ihjäl i garaget tre veckor senare.
På kyrkogården Älta begravs däckfirmans ägare efter mordet och i mitten av april hittas Café Siraps ägare mördad i ett skogsområde på kyrkogården. Han är bakbunden och skjuten.

LÄS MER: www.expressen.se/nyheter/krim/dom-efter-gangmord-i-centrala-stockholm/


Du prenumererar väl? seworld.info
Här finns vi:
Sajt: www.expressen.se
Facebook:
Nyheter - facebook.com/expressen
Debatt - facebook.com/expressendebatt
Sport - facebook.com/sportexpressen
Nöje - facebook.com/expressennoje
Premium - facebook.com/expressenpre...
Ledare - facebook.com/expressenledare
TV - facebook.com/expressentv
Kultur - facebook.com/expressenledare
Twitter: twitter.com/expressen
Instagram: instagram.com/expressen
#nyheter #expressen #youtube

SEworld